Το Porfyra’s Island

Τα διαμερίσματα του Porfyra’s Island διανέμονται σε δύο ορόφους κτηρίου ιδιοκτησίας μας, που βρίσκεται στην καρδιά του δημοφιλούς παραλιακού θερέτρου του Μακρύ Γιαλού. Ολόκληρο το συγκρότημα είναι κτισμένο στο μέσο ενός καταπράσινου κήπου με δέντρα και λουλούδια, που εκτός από την ηρεμία και την αισθητική απόλαυση, προσφέρει στον επισκέπτη όλα τα αρώματα της μοναδικής ελληνικής φύσης. Αντίστοιχης αισθητικής αξίας είναι και θέα από την πίσω μεριά του συγκροτήματος, με τα πανέμορφα και καταπράσινα βουνά του Αγίου Στεφάνου.

Η γειτνίαση του με τη θάλασσα, μόλις 25 μέτρα από αυτή, προσφέρουν ανεπανάληπτη θέα προς το Λιβυκό Πέλαγος και τη νότια ακτογραμμή της επαρχίας Σητείας. Σε μεγαλύτερη απόσταση αλλά διακρίνεται το Νησί, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν οι ντόπιοι ψαράδες το Κουφονήσι, το νησί της Πορφύρας για τους αρχαίους Έλληνες, που έδωσε το όνομά του στην επιχείρησή μας.

Εκτός από τη μοναδική θέση, που προσφέρει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και υπέροχη θέα, τα διαμερίσματα του Porfyra’s Island παρέχουν υψηλής ποιότητας ανέσεις, καθώς κατασκευάστηκαν εξ’ αρχής από άριστης ποιότητας υλικά, και εξοπλίστηκαν με αντίστοιχη επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την πατροπαράδοτη φιλοξενία των ανθρώπων του Porfyra’s Island δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε οι διακοπές στο Μακρύ Γιαλό να σας μείνουν για πολλά χρόνια αξέχαστες!

 

Η Σουίτα

 

Η Junior Σουίτα